Leverancier voor heel Europa

Leverancier voor heel Europa

Warmtekrimpende soldeerverbinders of krimpkous nodig voor uw bedrijf?

Warmtekrimpende soldeerverbinders of krimpkous nodig voor uw bedrijf?

Heeft u als bedrijf of elektrotechnische handelaar krimpkous in vele kleuren, soorten en maten nodig? Sarapis BV levert onder meer krimpkousen, waterdichte soldeer- en krimpverbinders. Onze service is snel en betrouwbaar en de producten zijn van de hoogste kwaliteit. Wij leveren door heel Europa.

Over Sarapis BV

Sarapis BV werd in 1992 opgericht als distributeur van krimpkousen. Het bedrijf verkocht als eerste waterdichte soldeerverbinders in een set met verwerkingsgereedschap. Deze set was innoverend voor de handelsindustrie en leverde Sarapis BV een Innovatie Oorkonde op, uitgereikt door de Duitse minister van Economische Zaken. Met deze vernieuwing introduceerden wij soldeerverbinders binnen de automotive aftersalesmarkt. Inmiddels leveren wij ook enkele andere warmtekrimpende isolatieproducten. Hierbij ligt onze focus altijd op snelle en betrouwbare service voor onze klanten en worden we gezien als de specialist.

Het is niet voor niets dat Sarapis al sinds 1992  aan vele vaste klanten levert. Nieuwe klanten krijgen vanzelfsprekend dezelfde betrouwbare service en verwelkomen we graag. Onze klanten blijven trouw aan Sarapis want Sarapis blijkt loyaal aan hen. Dit is al vanaf 1992 het geval en we zullen waken dat dit zo blijft.

Specialist in:

  • Soldeerverbinders (RoHS & Non-RoHS)
  • Knijpverbinders
  • Krimpkousen
  • Soldeer(gas)branders
  • Braided tubing
  • Braided tubing wrap
  • Cool Seals
  • Spiraalbanden
  • Platte PVC krimpkous
Meer informatie?

Leverancier voor heel Europa

Wij leveren uw bestelling wanneer u wenst. Levering binnen 2 werkdagen is doorgaans mogelijk. Wanneer u een speciaal verzoek heeft of grote bijzondere bestelling plaatst, leveren wij snel en conform afspraak. Sarapis BV levert aan heel Europa.

De producten worden white label bij u geleverd. U kunt hiermee krimpkousen, waterdichte- soldeer en krimpverbinders  zelf van uw eigen merknaam voorzien en in de markt zetten.

Brochure en nieuws

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Lees onze brochure en nieuws en laat u overtuigen door de diensten en mogelijkheden van Sarapis BV.